Mundimat Dakmaterialen, expert in advies en levering van nieuwe dakpannen en hulpstukken voor nieuwbouw en renovatie.

Lees meer

Mundimat Gebruikte Bouwmaterialen is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte bouwmaterialen.

Lees meer

Mundimat Sloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden voor zowel bedrijven alsook particulieren.

Lees meer

Mundimat onderscheidt zich al decennia lang in zijn assortiment en dienstverlening.

Lees meer

Over ons

Mundimat Gebruikte Bouwmaterialen is een bedrijf gevestigd aan Kelperheide 18 te Kelpen en is gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte bouwmaterialen en onderscheidt zich al decennia lang in zijn assortiment ten opzichte van een standaard bouwmaterialen handel. Onze producten worden  aangeleverd door onze dochteronderneming Mundimat Sloopwerken BV en wij kopen regelmatig bouwmaterialen bij andere collega slopers en aannemers.

De aangeleverde materialen worden na een deskundige controle op kwaliteit geschikt gemaakt voor de verkoop voor bijvoorbeeld een verbouwing van een oude woning, bouw van een carport, een aanbouw of garage.

Wij nemen graag de tijd voor onze klanten en laten met trots ons bedrijf aan u zien. Zo hopen we dat ook u liefde krijgt voor oude bouwmaterialen met een karakteristiek uiterlijk. Het gebruik van de oude materialen draagt bovendien bij aan een beter milieu. Vooral de specialistische kennis die er is op het gebied van hellend dak heeft er voor gezorgd dat wij in deze materie een serieuze gesprekspartner zijn en hiervoor altijd voorraad hebben.

Door de jarenlange ervaring in de bouwbranche kunnen wij u ook van adviezen voorzien waar nodig. Materialen kunnen door ons bezorgd worden met daartoe geschikt materieel.

Loop gerust een keer binnen voor een deskundig advies op maat of voor meer informatie of stel uw vraag middels onderstaand formulier.

Mundimat Gebruikte Bouwmaterialen in Kelpen

 

 

Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0495-651578
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.